Vi selger konseptet Bølgen Solskjerming

Bølgen Solskjerming har jobbet i lengre tid med et godt konsept i et brennhet marked, bokstavelig talt!

Her har det blitt jobbet og utarbeidet et godt og gjennomtenkt konsept, hvor det ligger til rette for å drive og bygge konseptet videre med god lønnsomhet. Vi har vært i markedet i drøyt et år og har samlet gode erfaringer på mange nivå og vi har agentur på attraktive kvalitetsprodukter.

Ønsker du å drive i en spennende og et etterspurt markedet?

Grunnet manglende kapasitet, kommer vi til å selge agenturer og konseptet. Ved å overta dette, er det tilrettelagt godt og det er store muligheter fremover både i liten og større skala. Ta kontakt med Fredrik (tlf. 930 64 989/fredrik@urbanski.no) eller Anders (tlf. 918 29 079/anders@ttc-invest.no) for mer informasjon og en hyggelig prat.

Vi tilbyr følgende:

En moderne og profesjonell nettside
Nettsiden er bygget av en profesjonell og dyktig tilbyder i Oslo som har laget en konkurransedyktig side. Det har vært fokus på synlighet på nett, adwords og Facebook-pixel, design/brukervennlighet tilpasset alle medier, call-to-action med kontaktskjema for “gratis befaring” og enkelhet å komme i kontakt med selger, analyse via Google Analytics, og en generell enkelhet for intern og ekstern bruker. I tillegg er det tilpasset for nyhetsbrev, samt at siden er forberedt på vekst og økning av produkter/produktgrupper og innhold i form av blogg/inspirasjonssider. Nettsiden er ihht. GDPR, cookies og personvern.

Facebook-profil
Det er laget og kommunisert via konseptets egen Facebook side.

Markedsføring og markedsmateriell
Det er laget kataloger, DMer, annonser og en rekke med annonseringsmateriell som vil være av stor verdi fremover. Vi har samlet digitale bilder, logoer, redigerbare filer osv. på en server. I tillegg er det laget fysiske skilt og informasjonstavler som passer godt til showrom/utstilling osv.Det finnes gode og etablerte relasjoner med seriøse leverandører på markedsføring og annonsering. Blant annet har det vært fokus på digital markedsføring og her ligger det til rette for å kjøre dette videre.

 

Leverandører og leveranser
Det er etablerte relasjoner med seriøse produsenter av solskjermingsprodukter med konkurransedyktige betingelser. Det er et godt utvalg av solskjermingsprodukter i gode kvaliteter.

Prislister/kalkyler osv.
Det er utarbeidet prislister og kalkyler som enkelt kan vedlikeholdes og oppdateres fremover. Dette er naturligvis et viktig verktøy for selger og leder av bedriften. I tillegg er det laget et system og kalkyler for provisjon til både selgere og montører. Dette er godt gjennomtenkt slik at det er enkelt for ny driver å overta disse rutinene. Vi kan også tilby en løsning for ERP-system og håndtering av ordrer, fakturering, innkjøp osv.

Vareprøver/utstyr
Vare -og stoffprøver i “uendelige” farger og typer finnes, som er praktiske å med på befaring.

Profilert bil
Bilen er en Toyota Proace og er profilert med en synlig reklame for solskjerming og konseptet. Bilen er i god stand og er meget driftssikker. I tillegg er den praktisk mtp. frakt av materiell og utstyr.

Bestill gratis befaring