25 mar 2021 | Bølgen Solskjerming

Hvordan utføres en befaring?

Hos oss skal det være enkelt for deg som kunde. Du bestiller befaring - vi ordner resten!

Våre konsulenter har lang erfaring i solskjermingsbransjen. Derfor er du som kunde i trygge hender hos oss. Etter at befaring er bestilt og avtalt, kommer en av våre konsulenter hjem til deg eller din fritidsbolig. Vi hjelper deg med å finne de beste produktene slik at du skal få den solskjermingen du trenger. Vi er opptatt av du skal føle deg ivaretatt. Derfor er dine ønsker satt i fokus selv om vi gjerne hjelper deg med råd, veiledning, stilvalg og fargevalg.

Konsulenten har med seg vareprøver av både plissègardiner, screenduk og markiseduk slik at du skal få et bedre inntrykk av hvordan solskjermingen vil se ut.

Sammen blir dere enige om farger og varianter, og finner til slutt en løsning du blir tilfreds med. Vi sørger for å ta nøyaktige mål, og det er selvfølgelig vi som er ansvarlige for at riktige mål blir tatt. På denne måten er du sikker på at solskjermingen vil passe.

Kort tid etter befaring blir det utarbeidet et tilbud som du får tilsendt på mail. Ved aksept av tilbud blir produktene montert av Bølgen Solskjerming sine erfarne fagfolk hvis ikke kunden ønsker å gjøre dette selv.

“Veldig hyggelig konsulent som gav oss gode råd og veiledning. Flink fagmann med godt humør! ” 

Bestill gratis befaring